Barbatul bun la toate

Barbatul bun la toate, asa cum si-l doresc femeile, nu inseamna nimic altceva decat feminizarea lui. Sa stie sa gateasca, sa spele, sa adune rufele, sa faca toate treburile de prin casa, sa fie romantic dar dur cand trebuie, sa stie sa faca sex, sa fie un fel de Thor si in acelasi timp un sensibil, sa vaneze vrabioare dar sa le omoare bland, sa se intoarca seara de la munca pregatit sa te f*ta, sa vopseasca gardul, sa bata cuie, sa puna tablouri, sa inlocuiasca becurile, sa repare masina, sa etc

feminizarea barbatului
Feminizarea barbatului – Sursa

Odata ajuns la perfectiune, barbatul este total efeminat iar restul regnului feminin se va uita la el dubios, comentand: „uite-l si pe babalaul asta” desi tot ele l-au transformat intr-un lingo(a)u pretuit doar de femeia puternica din spatele lui.

Barbatul bun la toate, odata ramas singur, nu va fi ales de nicio printesa pentru ca, asa cum este normal, a ajuns deja la un stadiu unde nu mai poate fi modelat, iar relatiile intre oameni de acelasi sex sunt privite cu interes.

In cercul lui de prieteni, barbatul bun la toate, va fi prostul grupului, tipu’ de care restul fac misto iar tipele din acelasi grup il vor considera cel mai bun prieten. Va intra in friendzone, ca Daenerys si  Jorah, de unde va mai iesi cand vor descoperi aia de la NASA un nou Pamant.

Alungat de societate, trimis la coltu’ lui, barbatul bun la toate va realiza (unii macar) ca ceva este gresit, ca desi este perfect nimeni nu-l place. Atunci va lua atitudine si, in zilele lui negre din trafic, la birou, pe strada cand ii pune una piedica, va rabufni, va urla si va injura. Pe un ton delicat, fin si subtire, cu gratie si indemanare, va spune:”mai nesimtitilor”.

Lumea lui se va prabusi, va ajunge iubit doar de cainele pe care-l are si pentru care va face tot ce trebuie, va spala, va calca, va schimba becul de la cusca si se va astepta ca acesta sa-i returneze dragostea neconditionata. Cel mai probabil si catelul se va p*sa pe el si va pleca cu prima ocazie.

Exista totusi o scapare, barbatul bun la toate isi va fi invatat lectia, se va transforma intr-un bad boy si va cutreiera lumea in caturea perfectiunii. Va ajunge sa domine masculii de pretutindeni si sa franga inimile femeilor. Va fi acel macho pe care toate si-l doresc, va fi reusit intr-un final sa isi depaseasca conditia. Cel putin asta va crede el, in realitate, va ramane barbatul bun la toate.

19 comentarii la „Barbatul bun la toate”

  1. prea fain! mă gândeam că așa aș vrea să fie și al meu :)) face din toate, dar doar când vrea sau e chiar nevoit. deci șhiu, am scăpat, nu e așa feminizat 🙂
    nu trebuie să fie prost de prietenii lui, trebuie să știe să justifice alegerile. poate fi văzut ca un erou și invidiat pentru ce face pentru iubita lui. Și crede-mă, nu există bărbatul perfect, poate doar pt o zi

  2. In multe privinte iti dau dreptate. Barbatul bun la toate poate aduce catre cea mai buna gospodina si cel mai fioros sot. Imi doresc un barbat care sa aiba un cuvant de spus in afara de „da mami”. Trebuie sa aiba initiative, sa refuze si sa discearca ce este bine si ce nu pentru el si cei din jur

  3. Mister, asta este doar un exemplu dintre miile de situatii cand femeile isi doresc cu totul altceva comparativ cu ceea ce gandesc.
    O femeie, indiferent de cat de mult neaga acest lucru, de clasa sociala, de nivelul de studii, culoare etc …, va prefera un barbat „macho” (asa cum foarte bine l-ai descris) in detrimentul unui romantic gretos, cu level mare in activitatile gospodaresti.
    Te provoc sa scrii mai multe articole legate de aceste paradoxuri :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *