P*zda distruge anturaje

Pizda distruge anturaje
P*zda distruge anturaje

Mergeam aseara pe aici si pe peretele de langa statia de autobuz trona mare mesajul „P*zda distruge anturaje” (poza).

Stateam si ma gandeam cine ar scrie asta, cam pe la ce varsta sa fie, cam ce a patit si de ce a fost impins sa distruga un perete. P*zda cred ca i-a distrus materia cenusie, i-a expus frustrarile catre lobul mic care, la randul lui, i-a dat un impuls catre maini ca sa scrie aberatia asta.

Apreciez, totusi, ceva la poza. Sincer, ma uitam ce caligrafie reusita a avut si faceam o paralela cu mine cand, prin clasa a-3-a, reuseam sa iau numai 7 la materia asta. Noroc cu internetul si tastatura ca nici eu nu mai intelegeam ce am scris.

Textul apare in nordul Bucurestiului, prin cartierul Aviatiei. Tind sa cred ca autorul este un pusti de vreo 16 ani, distrus psihic de vreo piti, si ea pe la 16 ani, care nu a mai rezistat dramei vietii lui si s-a gandit sa ne coloreze peretii. Imi si imaginez cum statea el cu „baietii” si se lauda pe cine f*te si cum. Dupa ce si-a cunoscut printesa, si-a deschis sufletul, a zis ca „baietii e copii” si el s-a maturizat. A ales sa se implice in relatie, sa isi deschida sufletul, sa mearga la film in detrimentul serilor cu „baietii”, sa se plimbe in parc ca oamenii mari, sa savureze o cina in oras, sa ii cunoasca prietenele si parintii.

Dupa cateva iesiri ratate cu „baietii”, din cauza ei, anturajul s-a spart, fiecare a luat-o pe drumul lui, viata a continuat. Pana cand, intr-o zi, s-a ales cu buza umflata ca aia l-a trimis la plimbare.

S-a intors repede la anturaj dar nu mai gasea pe nimeni. Gasca era ocupata cu alte lucruri iar el era singur. A stat, a contemplat, s-a gandit, a plans, s-a milogit de aia sa-l ierte, iar a plans, iar s-a gandit si ideea i-a venit. S-a apucat si-a scris :”P*zda distruge anturaje” ca altii sa stie si sa evite relatiile, sa se bucure de „baieti” pana la adanci batraneti, sa faca vreo 2 copii cu „baietii”, sa intemeieze o familie cu ei iar femeile sa fie doar motive de lauda.

P*zda i-a distrus mirajul unei copilarii frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *