Cum sa (nu) te imbogatesti peste noapte

Am gasit formula magica pentru cum sa (nu) te imbogatesti peste noapte. Si, pentru ca sunt un baiat de treaba, o sa ti-o explic si tie, pas cu pas. La final, ma poti injura sau imi poti multumi. 

Primul pas, gandeste-te mult, mult de tot ce suma iti doresti. Este foarte important sa iti pui o suma in minte. Ulterior, trebuie sa iti faci un plan de bataie. Nu te stresa, ti-l redau eu mai jos imediat.

Incepem…

Apuca-te de poker, daca esti un mini geniu in ale stiintei si ai bagat mana in rahat cand erai mic, pentru noroc, atunci ai reteta perfecta. Joaca doua-trei meciuri si puf…ai facut banii.

Daca nu le ai cu poker-ul atunci am una si mai simpla. Pariurile sportive. Deschide facebook si cauta tipsteri. O sa ai parte de cel putin 1000 de rezultate cu baieti care iti ofera biletele viitoare cu care te imbogatesti. In acelasi timp o sa iti ceara si o suma modica de 150 lei sa te abonezi lunar la ei, doar informatia nu e moka, nu?

Cand ai realizat ca nu ti-a iesit nici cu pariurile sportive, apuca-te de furat. Simplu ca buna ziua. Iti garanteaza succesul peste noapte si viata lunga la caldura.

Ti-e prea frica sa furi? Nicio problema, am si a 4 a varianta de „cum sa (nu) te imbogatesti peste noapte”.  Mai usor decat primele 3, pasul asta iti asigura succesul. Te bagi in politica, sa zicem TSD (daca nu ai idee ce inseamna deja poti sa sari la pasul de mai jos), iti faci o firma de apartament cu 1 angajat, apelezi la rudele/neamurile de prin Guvern (nu ai? nasol), faci o afacere mica si gata, te poti odihni pana la batranete.

Nu ai relatii/rude/neamuri printre functionarii publici? Pasul asta cu siguranta te va ajuta. Presupun ca stai cu parintii tai in casa, parinti care au niste bunici pe la tara. Du-te la ei, viziteaza-i, intreaba-i cat pamant au si apuca-te de vanzare. Iti amintesti cum toti prietenii tai au devenit bogati peste noapte? Era in vremea cand toata lumea isi vindea pamantul de te miri unde. Cauta, cine stie, poate ai si tu.

Nu le ai cu poker-ul, cu pariurile, cu furatul, cu politica si nici nu ai pamant? Atunci e clar, singurul pas care va functiona dar care, din pacate, nu te va imbogati peste noapte este….un serviciu. Lasa prostiile, apuca-te de munca, nu mai astepta sa-ti cada din cer nimic, nu crede ca tot ce zboara se mananca, croieste-ti un drum in viata, trage tare si, intr-o noapte, o sa te imbogatesti. Sau poate nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *