Casnicia prin ochii unei femei

Lucrurile sunt foarte simple. Cand esti casatorit, casnicia prin ochii unei femei este total diferita de cea vazuta de barbati. Plecand de la culori, fucsia care in p*la mea este mov, pentru ea este fucsia, pana la care face mai multe prin casa.

Exista momente cand, din motive total obscure si necunoscute mintii unui barbat, femeile o iau pe aratura si incep sa faca inventarul. Care face mai mult si, evident, ea face totul prin casa tu fiind doar un trantor care o arde dubios si nu produce nimic. Cel mult ti se recunoaste meritul de a putea ridica o sticla de apa de 5l sau de a cara o masa prin casa. In rest, esti inutil.

Daca nu ar fi ea, tu nu ai exista, daca nu ar face ea lucrurile, tu ai putrezi intr-un morman de mizerie si ti-ar creste barba de 3 m. Insa, trebuie sa le acordam tot meritul pentru lucrurile pe care, cu adevarat, le fac. Pe bune, tu bagi mana in toaleta sa o speli? Sau speli vasele adunate de 2 zile in chiuveta? Sau speli si intinzi rufe? Unii o fac dar in mare parte femeile rezolva treburile astea „murdare”.

Revenind, in casnicie, odata ce ai fost prins in aceasta mreaja a iubirii nu poti sa faci decat un lucru foarte simplu. Ridica-i statuie, multumeste-i pentru tot ce face si pleaca mereu capul. Pana la urma, asa cum sunt ele, tot femeile fac treburile cele mai importante si sensibile in casa.

Trantorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *