Iti expira pasaportul? Campanie MAI

Nici macar nu stiu cum sa incep articolul asta. Cum p*la mea sa faci o idiotenie ca asta? Cum sa iti expire pasaportul si  MAI sa faca un clip de promovare de parca l-a regizat unul din fata blocului din Berceni?

Schimbă-ți din timp pașaportul

Dacă nu iți schimbi din timp pașaportul, riști să rămâi cu…bine, acasă!

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on 22 Noiembrie 2017

Pe scurt, este vorba de o piti si un cocalar ce trebuie sa plece in concediu. Oamenii au un Duster si, la urcarea in masina, piti isi da seama ca fraieru’ nu mai are pasaportul valabil. Pleaca fara el, ca doar deh, cuplu monden, iar ulterior ii trimite selfies din vacanta. Prostu’ turbeaza si ma-sa, care cred ca e de alta etnie, ii face mamaliga si-l consoleaza.

Daca asta e un pamflet, atunci foarte tare MAI dar ma indoiesc ca ar fi in stare de asa ceva mai ales ca au poza asta pe prima pagina a site-ului lor

MAI - prima pagina, Carmen Dan si PreaMinunatul
MAI – prima pagina, Carmen Dan si PreaMinunatul

De asemenea, in afara de televiziunile obscure, nimeni nu a mai promovat clipul. Probabil ca doamna ministru are si ea simpatiile ei.

In concluzie, o mizerie de clip de promovare care nu ajuta pe nimeni si la nimic, doar arata nivelul de cultura si imaginea noastra, a romanilor. Probabil ca a fost si o carca de bani dati unui tip care avea un telefon pentru filmare.

Nu uita, iti expira pasaportul? MAI vegheaza pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *