Pedofilu-n uniforma

De cateva zile exista o agitatie permanenta si discutii interminabile despre pedofilul din Drumul Taberei. Cica fraieru’ lucreaza in sistemul MAI de prin 1990 si, in timpul liber, o mai ardea cu cine putea, de fel, cu copiii. Ultima isprava? A agresat 2 copii, in lift, filmat de o camera de supraveghere.

Stau si ma gandesc la cateva aspecte. Omu’ poate e bolnav, nu poate, sigur, dar este si cretin, idiot si efectiv prost. De ce? Pai dupa ce ca esti gabor, de prin 2010, nu esti in stare sa te feresti de ochii lumii? O arzi dubios prin lifturi cu camera de supraveghere? Pai esti prost rau, dar rau de tot.

Evident ca omul este un dezaxat, frustrat, nemultumit sexual si mental, un oligofren. De aici rezulta mai multe intrebari:

Cum p*la mea era ala gabor? Ce rezolva? Rebusuri? Alerga dupa vrabiute si trimitea raportul seara?

Baietii de la testarea psihologica au zis ca era ok acum 3 ani. Pai in m*rtii m*-tii, un politist, teoretic, este supus zilnic unui stres si unor evenimente care l-ar putea deregla peste noapte. Tu il testezi o data la 3 ani?

Testarile astea psihologice, in Romania, sunt un fel de spovedanie vorbita cu peretii. Cel putin, pentru mine, este o mimare a unei testari importante mai ales cand vine vorba de functii critice. Nu compar obtinerea unui permis de conducere cu functia de politist dar, cand mi-am refacut permisul, ala din cabinetul de psiholigie nici n-a ridicat privirea din foi si, intr-o doara, ma intreaba: „Deci, esti ok? Nu ai apucaturi, nu?”. Cam ce p*la mea puteam sa ii raspund? :”Nu, b0$$, o ard dubios si vanez unicorni noaptea, prin mall-uri”.

Totul se face la misto in Romanica, de la maturat strazile pana la politicieni. Dar parca ar cam trebui sa ne facem treaba de la A la Z, cu simtul raspunderii si constientizarii riscului nascut din actiunile noastre.

Revenind la dereglatul anului, tipul cica era si casatorit si cu 2 copii. Nevasta-sa nu stia ce are la usa. Copiii lui nici nu cred ca inteleg ce a facut tac-su. Sper doar sa nu-i fi pupat si pe ei cum a facut-o cu cei din lift.

Nu-s de acord cu pedeapsa capitala, dar sunt de acord cu inchisoarea pe viata. Nu sunt de acord cu tortura, dar sunt de acord cu castrarea (nu aia chimica)  lesinatilor care sunt atrasi sexuali de copii, capre, oi si alte fiinte ce nu ar putea excita nimic existent pe lumea asta.

Ai putea spune ca omu’ sufera de o boala. Pe p*zda ma-sii sufera de boala. Sufera de  frustrare si de o incapacitate de a-si trai viata impreuna cu familia. Vrea sa f*ta caprioare si vrabiute, pur si simplu.

Cum c*cat sa te excite niste copii ce nu emana nimic altceva decat iubire de parinte si puritate? Cum sa te excite niste fiinte care nu au forme, nu exprima sexualitate? Pai f*tu-ti m*rtii m*tii de pinguin umblator.

Daca as vedea un dereglat din asta in actiune, l-as dezbraca, lega de copac, l-as scalda in miere si lasa in voia sortii.

Sa-l f*ta cainii si albinele pana ii iese pedofilia din cap.

Si o poza, doar asa, sa nu fie dat prea repede uitarii colective.

Pedofilul din Drumul Taberei
Pedofilul din Drumul Taberei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *