Apple incetineste, cu buna stiinta, telefoanele iPhone

Pe vremea cand sesizam eu lucrul acesta sufeream si de teoria conspiratiei. Simteam cum iPhone-ul meu devine din ce in ce mai lent in utilizare dupa fiecare update de sistem de operare (OS) si eram convins ca apple incetineste, cu buna stiinta, telefoanele iPhone.

Am zis ca am vazut prea multe filme si ca baietii de la Apple nu fac ei o mizerie d’asta doar ca sa vanda mai multe telefoane. Nu asta isi doresc, nu? Ete p*la, Apple, ca oricare alt business, este doar un business unde, la final de an, conteaza profitul realizat.

Cand baietii s-au gandit ca ar fi ok sa incetineasca telefoanele ca sa forteze utilizatorii sa-si faca upgrade lucrurile erau prea la inceput ca un adormit sa sesizeze lucrul asta. Cand le povesteam prietenilor de ce cred eu ca se misca infect telefonul, toti ziceau:” evolueaza tehnologia, b0$$. Ai aplicatii noi care cer mai multe resurse HW si SW”.

P*la mea, am zis ca-s nebun si sa-mi vad de treaba. Se pare ca nu am fost dus cu pluta si baietii chiar faceau manevre la telefoane.

Cititi aici daca nu ma credeti.

Scuza oficiala e ca isi faceau griji pentru telefoanele mai vechi ce aveau probleme cu bateriile. Probleme ce apareau cu imbatranirea bateriei.

Un mare c*cat ca sa acopere o mizerie si o dorinta de profitabilitate cat mai mare.

Chiar si asa, raman cu iPhone-ul meu. Este prea tare si prea bine facut ca sa ma deranjeze aspectul asta. Oricum il schimb la 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *